De essentie van ons vak

De essentie van ons vak; Nikée fotoshoot

De essentie

Voor de Nikée fotoshoot zijn we teruggegaan naar de essentie van ons vak: het benadrukken van schoonheid. Haarkleur en make-up zijn teruggebracht naar pure eenvoud; basic is key.
Achter deze eenvoud zit vanzelfsprekend een goed uitgebalanceerde kleurtechniek die allesbehalve eenvoudig is.
De variatie in de serie zit hem in de styling van het haar en de belichting  in de fotografie.
Met een goed doordachte en uitgevoerde basis (haarkleur) pakt iedere variatie in styling geweldig uit.

De kleuranalyse

Uit de kleuranalyse blijkt dat koele kleuren Nikée’s uitstraling het beste benadrukken. We kiezen daarom voor een koel eindresultaat in de nuance ice.

De kleurtechniek

De basis voor Nikée’s kleuring is een Full Head Highlights techniek. We willen een natuurlijke heldere tint met diepte aan de aanzet (het gedeelte aan de hoofdhuid) bereiken. Een zogenaamde Rootshadow.
De uiteindelijke nuance wordt gevormd door het gebruik van een Toner. Deze Toner vervaagt langzamerhand met het wassen van het haar en kan op ieder gewenst moment weer worden opgefrist. Wil je opfrissen? Boek dan een Color Fresh-up.
Je kunt je kleur met een Color Fresh-up opfrissen in dezelfde nuance die je had, of voor een heel andere kleurnuance gaan. Zodoende kun je onbeperkt variëren met je kleur, waarbij je Full Head Highlights steeds de basis vormen.
Boek eens in de zoveel tijd je Full Head Highlights en varieer met een regelmatige Color Fresh-up eindeloos door!

Resultaat

Het resultaat is een heldere, koele blondtint, waarbij de Rootshadow zorgt voor diepte in de kleuring. Sessie stylist Laura heeft een minimale make-up aangebracht en beweging in Nikée’s haar gebracht door plaatselijk gebruik van een grove krultang.

Credits

Advies, kleur, coupe en styling werden uitgevoerd door sessiestylist Laura. De foto’s zijn gemaakt door onze ‘huisfotograaf’ Ada van Goor.

Ons model Nikée is een ‘natural beauty’. Haar natuurlijke schoonheid hoeven we alleen maar te accentueren en uit te lichten.

Boeken

Ben je benieuwd naar jouw kleurmogelijkheden? Dan adviseren onze kleurspecialisten je graag en geheel vrijblijvend. Want kleuren zit in ons team-DNA.
Wil je zeer uitgebreid advies waarbij ook wordt gekeken naar je coupe en stylingmogelijkheden? Boek dan een kleuranalyse. Voor je kleuranalyse reserveren we een adviessessie van een half uur met je kleurspecialist. Ook dit advies is geheeld vrijblijvend en kost maar 18,95.

Social

Volg Color Cocktail via onze mediakanalen Facebook en Instagram
Haarkleuren zit in ons team DNA. We hebben ons erin gespecialiseerd en vinden het superleuk om te doen. Niet in de laatste plaats omdat een haarkleur zoveel doet voor je uitstraling. We kunnen je er volledig mee laten ‘shinen’.

Privacyverklaring