Kleuranalyse

door expert

Ontdekken welke haarkleur jou de mooiste versie van jezelf maakt. Ideeën voor jouw perfecte coupe. Adviezen over de beste styling en verzorging van jouw haar. En dat allemaal onder leiding van onze kleurexperts. Laat je verrassen door de kennis van onze kappers! Na dit half uur durende consult weet jij precies wat het beste bij jou past. Wat jou het mooiste maakt. Wordt het balayage of misschien toch highlights? Jij komt erachter. Alvast inspiratie opdoen? Kijk dan in ons lookbook.

Kleuranalyse door expert
Root melt Diepte in je kleur

Root melt

Diepte in je kleur

Om het resultaat van jouw haarkleuring het allermooiste te laten zijn, gebruiken wij root melt. We maken de kleur bij je haaraanzet hierbij iets donkerder dan de rest en laten de kleuren vloeiend in elkaar overlopen. Hierdoor lijkt je haar dikker. En ziet je haar er helderder en frisser uit!

Root melts zijn onderdeel van kleurtechnieken als full head highlights en foilyages. Maar ook bij totaal blondering maken wij hier gebruik van. Zo ontvang jij het beste resultaat!

Lees alles over root melt op deze pagina.

Toners

ijsblond, rosé gold en meer

Een wereld aan haarkleuren staat voor je open. Van rosé gold tot lavender ice. En van honey blond tot cold steel. Het kleuren van je haar met deze tinten noemen we een toner. Voordat je haar kan worden ingekleurd met een toner, wordt het eerst ontkleurt. De toner die je kiest, bepaalt grotendeels het eindresultaat. Onze kleurspecialisten adviseren jou daarom graag over de toner die het beste bij jou past.

De toner zal uiteindelijk vervagen. Mede door het wassen en zonlicht. Dit biedt jou de kans om regelmatig te variëren van toner. Ideaal! Hiervoor boek je dan een Color-Fresh up. Zo ontvang jij steeds weer een nieuwe verfrissende uitstraling, waarbij de basiskleuring hetzelfde blijft. Wanneer de basiskleuring uitgroeit, kan je die opnieuw laten zetten. Zo word en blijf jij de mooiste versie van jezelf.

Toners ijsblond, rosé gold en meer
Full head highlights prachtige blend

Full head highlights

prachtige blend

Meerdere kleuren in je haar die heel mooi natuurlijk blenden. Dat krijg jij met de haarkleuring Full Head Highlights. Van een afstand zie je geen afzonderlijke gekleurde streepjes. Nee. Je ziet, door het samenvallen van de kleuren, een prachtige nieuwe kleur! En die ziet er steeds weer net een beetje anders uit.

De techniek heet Full Head omdat het door het hele haar wordt gebruikt. Niet plaatselijk. Vervolgens wordt met een toner je highlights gekleurd. In welke nuance jij maar wenst: van karamelbruin, via ijsblond tot rosé goud. Samen zoeken we naar jouw perfecte kleur. Tijdens het wassen vervaagt de toner. Zo kun je, als jij dat wilt, met de Full Head Highlight steeds variëren met kleurnuances. Ideaal!

En als je denkt dat deze haarkleuring alleen geschikt is voor blonde resultaten, zit je ernaast. Deze techniek is ook heel mooi voor bruintinten.

Lees in onze blog meer over Full Head Highlights.

foilyage

balayage met folietechniek

Foilyage is het beste van twee werelden bij elkaar: Het prachtige balayage, waarbij de haarkleuring vloeiend van donker (bij aanzet) naar licht (in de lengtes) overloopt. Gecombineerd met het inzetten volgens de folietechniek. Met deze geweldige combinatie heeft de kleurspecialist maximale controle over jouw kleurverloop. Voor een nog verbluffender resultaat kan je ervoor kiezen om ook Money Piece te gebruiken. Laat je verwennen door onze kappers.

foilyage balayage met folietechniek
Money piece Shape je gezicht

Money piece

Shape je gezicht

Ben jij op zoek naar prachtige kleuraccenten in de voorkant van je haar? Dan zit je met Money Piece goed! Deze haarkleurtechniek geeft vorm en definitie aan je gezicht. Daarom wordt het ook wel Face Frame genoemd. De Money Piece is goed te gebruiken als onderdeel van Foilyage. Subtiel of misschien juist een stevige, chunky money piece, aanzet? Samen met jou kijken onze kappers wat het beste bij jou past. Maak kennis met de mooiste versie van jezelf!

reguliere kleuringen

maatwerk

Maatwerk. Dat is wat haarkleuring is. Een zoektocht naar de kleur die het beste past bij jouw huid. Jouw ogen. Jouw persoonlijkheid. Een afweging tussen licht of donker, koel of warm. Wij zoeken naar de techniek en de producten die voor jou een geweldig resultaat bereiken. Onze kappers overleggen alle belangrijke informatie als teamleden met elkaar. Maar bovenal overleggen we met jou! Samen bepalen we voor jou de optimale aanpak en het mooiste resultaat.

reguliere kleuringen maatwerk
Color fresh-up lekker lang mooi

Color fresh-up

lekker lang mooi

Jij wilt jouw perfecte haarkleur natuurlijk zo lang mogelijk perfect houden. Logisch! Hoe doe je dat? Een kerngezonde basis is het begin van houdbaarheid. Voor jouw gekleurde haar is haarverzorging dan ook van groot belang. Voor de beste haarverzorging werken onze kappers met het premium merk Redken. Jij bent met de producten van Redken verzekerd van veerkrachtig en glanzend haar. Maar langzaam kleurverlies is helaas, onder invloed van zon en water, onvermijdelijk. Ook voor gezond haar. Niet getreurd. Met de Color Fresh-up behandeling is jouw haarkleur zó weer krachtig! Je ontvangt een salonbehandeling met een toner in de gewenste nuance. Vervolgens wast en droogt een stylist jouw haar. Wij adviseren om de fresh-up drie à vier weken na je kleurbehandeling te boeken.

Garantie & disclaimer tariefwijzigingen

Studio Stuive geeft je tevredenheidsgarantie. Ben je onverhoopt niet tevreden, dan doen wij er alles aan wat binnen ons vermogen ligt om je toch tevreden te stellen. We doen dit geheel op onze kosten. Voorwaarde is wel dat je binnen één week na je behandeling reageert. Tariefwijzigingen voorbehouden.

Privacyverklaring