Full Head Highlights met Root Melt

jouw perfecte haarkleur?

Full head highlights als basis, Root Melt voor een schitterend eindresultaat. Zachte overgangen (melt) van donker aan de hoofdhuid (root) naar lichtere lengtes in iedere gewenste kleurcombinatie. Streeploos, ‘multi-toned’ en voller haar!

Bij Root Melt ligt het accent op het toepassen van meerdere toners. De kleuren  smelten als het ware in elkaar over. Zelfs grote overgangen van bijvoorbeeld donkerbruin naar rosé gold zijn vloeiend, door gebruik van de ‘melting techniek’.

Jouw perfecte haarkleur? Boek dan nu jouw Full Head Highlights met Root Melt bij een van onze kleurspecialisten.

Lees verder hoe we deze haarkleur maken.

Full Head Highlights met Root Melt jouw perfecte haarkleur?
Full Head Highlights met root melt de techniek

Full Head Highlights met root melt

de techniek

Als basis zetten we Full Head Highlights. Dit zijn highlights die met een folietechniek in je hele haar worden gezet. Deze uitgebreide behandeling vormt de basis voor je kleuring.

Na het oplichten is het tijd voor het ’tonen’ van je lengtes en de Root Melt.

Root Melt

voller haar

We willen heldere lengtes met een donkerder haaraanzet. De donkere aanzet geeft diepte in je kleur waardoor je haar voller lijkt.

Wil je een minimale schaduw aan de aanzet in je lichte haar of juist een flink gedeelte aan de aanzet donkerder? Het is allemaal mogelijk. We kennen namelijk de Root Tap, Root Shadow en de Root Smudge. Bij de Root Tap is je donkere aanzet minimaal, terwijl we bij de Smudge een groot gedeelte van de aanzet donker maken.

Je kleurspecialist adviseert je graag over wat voor jou het allermooist is.

Root Melt voller haar

Privacyverklaring