Haarkleuren zit in ons team-DNA

Je identiteit

Het kleuren van haar zit in ons team-DNA. Er is weinig in ons vak wat de laatste jaren zo is doorontwikkeld als haarkleuren.
Werd in het verleden het haar enkel gekleurd om van de grijze haren af te komen, inmiddels kleur je je haar om je uitstraling en je identiteit te versterken.

Wat maakt jou mooier

Haarkleuren is een volwassen vak geworden. Niet iets dat je er als kapper even bij doet maar een discipline waarin je serieus investeert. Om die reden werken wij in ons team met kleurspecialisten.Onze kleurspecialisten kennen alle ins en outs van het haarkleuren en analyseren feilloos welke kleur jou mooier maakt. Daarnaast beheersen zij alle technieken tot in de puntjes.
Het kleuren van haar zit in ons team-DNA.

Colorista’s

Wil jij een ombre, balayage, free-hand balayage, babylights, money piece, full head highlights of een color splash? Onze colorista’s maken het voor je.

Weet je niet wat je wilt? Nog beter, want we kijken graag samen met je welke techniek perfect bij jou past en je kapsel versterkt.

Houdbaarheid

Wanneer je eenmaal die prachtige balayage hebt, dan wil je er natuurlijk ook zo lang mogelijk van genieten. Houdbaarheid van je haarkleur is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van ons en van jou. Want een houdbare kleur vraagt om het juiste onderhoud.

Gezond haar is essentieel voor kleurbehoud. Behandel je je haar niet met de juiste producten dan verdwijnt je kleur als sneeuw voor de zon.Wij adviseren Redken producten voor het perfect in conditie houden van je haar en kleur.

In onze salon bieden we je aantrekkelijke voordelen bij aankoop van de juiste producten.

Variatie

En heb je jouw perfecte kleuring? Verwacht dan niet dat we vervolgens jaar in jaar uit deze zelfde kleur blijven uitvoeren. Tijdens ieder bezoek kijken we wat we dit keer het beste voor je kunnen doen.
Dit betekent de ene keer bijvoorbeeld een full head foliekleuring, en je volgende bezoek alleen een color touch-up.

Maatwerk dus!

Colorful Summer

Gedurende de zomermaanden werken we met het thema Colorful Summer. Binnen dit thema laten we je alle ‘color ins en outs’ zien. Volg Colorful Summer onze social kanalen Facebook en Instagram.

Privacyverklaring