Specials

Metamorfose all-in

Toe aan een compleet nieuwe look? Bij dit arrangement draait alles om vernieuwing en word je heerlijk in de watten gelegd. Jouw nieuwe kleur, coupe, styling en make-up wordt bovendien vastgelegd in een fotoshoot. Meer over onze metamorfoses

€ 175,00

Color specials

De absolute top op kleurgebied! Na een haarkleuranalyse volgen meervoudige kleurbehandelingen, toevoegingen om de kleur nog langer houdbaar te maken en styling. Houd in je planning een ochtend of middag vrij, want we nemen alle tijd voor je!

Color Specials worden opgesteld en uitgevoerd door kleurspecialisten. Het tarief wordt afgestemd op je wensen tijdens een adviesgesprek. De Color Specials zijn maatwerk, zowel qua uitvoer als planning. Kom daarom vooraf even langs in de salon of bel om te boeken.

v.a. € 132,00

Private workshops

Ga zelf een uur aan de slag met je look onder begeleiding van je eigen stylist. Kies uit make-up, styling of een ander onderwerp naar keuze.

€ 60,00 (één uur)

Stijlcheck

Het summum op adviesgebied. Een consult van een uur waarin je alles leert over de kleur, coupe, styling en make-up die het beste bij jouw stijl past. In combinatie met onze regulars krijg je een styling- of verzorgingsproduct t.w.v. €25 cadeau.

€ 60,00

Populaire combi's

Kleuranalyse, kleuring, knippen & stylen*

* Afhankelijk van de gekozen kleurtechniek

€ 110,00 (v.a.)

Knippen, stylen & make-up

€ 71,50

Wassen, knippen & stylen

€ 45,00

Stylen & make-up

€ 55,50

Regulars

Iedere kapper kan knippen. Voor jouw coupe is het echter belangrijker dat je stylist ziet wat jou goed staat, en vervolgens de juiste technieken toepast zodat jij ook thuis je haar eenvoudig in model krijgt. Voordat we je gaan knippen starten we dan ook met een adviesgesprek waarin we luisteren naar jouw wensen en vooral met ideeën komen.

Dames wassen & knippen

- Stylist€ 30,50
- Trainer stylist€ 33,00
- Master stylist€ 36,50

Heren wassen & knippen

- Stylist€ 27,50
- Trainer stylist€ 30,00
- Master stylist€ 33,50

Kids wassen & knippen

- Stylist€ 22,50
- Trainer stylist€ 25,00
- Master stylist€ 28,50

Kleuren*

*Afhankelijk van de gekozen techniek

Styling

v.a. € 28

Make-up

€ 27,50