Kleuranalyse

door expert

Ontdekken welke haarkleur jou de mooiste versie van jezelf maakt. Ideeën voor jouw perfecte coupe. Adviezen over de beste styling en verzorging van jouw haar. En dat allemaal onder leiding van onze kleurexperts. Laat je verrassen door de kennis van onze kappers! Na dit half uur durende consult weet jij precies wat het beste bij jou past. Wat jou het mooiste maakt. Wordt het balayage of misschien toch highlights? Jij komt erachter. Alvast inspiratie opdoen? Kijk dan in onze lookbook

Kleuranalyse  door expert
Toners: ijsblond, rosé gold  en meer

Toners: ijsblond, rosé gold

en meer

Een wereld aan haarkleuren staat voor je open. Van rosé gold tot lavender ice. En van honey blond tot cold steel. Het kleuren van je haar met deze tinten noemen we een toner. Voordat je haar kan worden ingekleurd met een toner, wordt het eerst ontkleurt. De toner die je kiest, bepaalt grotendeels het eindresultaat. Onze kleurspecialisten adviseren jou daarom graag over de toner die het beste bij jou past.

De toner zal uiteindelijk vervagen. Mede door het wassen en zonlicht. Dit biedt jou de kans om regelmatig te variëren van toner. Ideaal! Hiervoor boek je dan een Color-Fresh up. Zo ontvang jij steeds weer een nieuwe verfrissende uitstraling, waarbij de basiskleuring hetzelfde blijft. Wanneer de basiskleuring uitgroeit, kan je die opnieuw laten zetten. Zo word en blijf jij de mooiste versie van jezelf.

Rootshadows

Om het resultaat van jouw haarkleuring het allermooiste te laten zijn, gebruiken wij rootshadows. We maken de kleur bij je haaraanzet hierbij iets donkerder dan de rest. Hierdoor lijkt je haar dikker. En ziet je haar er helderder en frisser uit! Rootshadows zijn onderdeel van kleurtechnieken als full head highlights en foilyages. Maar ook bij totaal blondering maken wij hier gebruik van. Zo ontvang jij het beste resultaat!

Rootshadows
Full head Highlights:  een nieuwe kleur

Full head Highlights:

een nieuwe kleur

Meerdere kleuren in je haar die heel mooi natuurlijk blenden. Dat krijg jij met de haarkleuring Full Head Highlights. Van een afstand zie je geen afzonderlijke gekleurde streepjes. Nee. Je ziet, door het samenvallen van de kleuren, een prachtige nieuwe kleur! En die ziet er steeds weer net een beetje anders uit.

De techniek heet Full Head omdat het door het hele haar wordt gebruikt. Niet plaatselijk. Vervolgens wordt met een toner je highlights gekleurd. In welke nuance jij maar wenst: van karamelbruin, via ijsblond tot rosé goud. Samen zoeken we naar jouw perfecte kleur. Tijdens het wassen vervaagt de toner. Zo kun je, als jij dat wilt, met de Full Head Highlight steeds variëren met kleurnuances. Ideaal!

En als je denkt dat deze haarkleuring alleen geschikt is voor blonde resultaten, zit je ernaast. Deze techniek is ook heel mooi voor bruintinten.

Lees in onze blog meer over Full Head Highlights.

Privacyverklaring