Mooiste versie op je werk shoot Studio Stuive bij De Jonge Sport

Krachtige combinatie

Dit is Miranda Dillema in de serie ‘de mooiste versie van jezelf op je werk’. In ‘de mooiste versie van jezelf op je werk’  laat het team van Studio Stuive zien hoe krachtig de combinatie van haar, make-up en kleding kan zijn.

Dit jaar koppelen we onze ‘mooiste versie van jezelf’ aan het werk van de modellen.
Via een verkiezing op onze social media kanalen selecteren we voor de shoot een model die trots is op haar werk en dit wil laten zien in een fotoshoot.

Team in actie

Haarkleur, styling en make-up door kleurspecialist Nienke Venema. De fotografie is, wegens ziekte van onze vaste fotograaf Ada van Goor, van Hans Stuive, kleding van Westen Mode. Styling door Renate Stuive.
De fotoshoot is dit keer op het werk van Miranda Dillema, eigenaar van De Jonge Sport2000 in Stadskanaal.

 

We hebben een interview gehouden met Miranda:

Miranda Dillema (43 jaar jong) is, samen met echtgenoot Hans Dillema, sinds twaalf jaar eigenaar van De Jonge Sport2000. Miranda en Hans hebben een dochter van 13 jaar.

Een team van zeven personen runt deze sportzaak die zich profileert als functionele sportwinkel.

Een ‘functionele sportwinkel’, kun je dat toelichten?

“Onze sportzaak richt zich puur op sport en minder op mode en lifestyle. Daarbij gaat het om een breed scala van sporten met als pijlers voetbal, tennis, running, fitness, bad (zwemmen) en wintersport. Daarnaast leveren we toebehoren voor andere sporten zoals boksen voor in de sportschool. Verder hebben we een eigen textieldrukkerij en webshop.”

Miranda is binnen het bedrijf verantwoordelijk voor het financiële gedeelte en de sportclubs en -verenigingen. Hans is naar buiten ‘het gezicht van de zaak’ en doet ‘de wintersport’.

Bij de verkiezing van de beste verkoopmedewerker van Sport Retail Nederland is teamgenoot Staphanie Dieke, in een finale met drie megastores als concurrent, uitgeroepen tot winnaar. Iets om serieus trots op te zijn.

Wat vind jij het leukste aan je werk?

“Dat geen dag hetzelfde is, je weet nooit wat er op je afkomt. Elke dag is weer een verrassing.”

Hoe belangrijk zijn je ‘looks’ voor jou in je werk en wat vind je van deze ‘mooist versie van jezelf?’

“Een casual uitstraling past het beste bij de sport, sneakers, jeans, haar vast en naturel make-upje. Daarom vond ik het super om eens het tegenovergestelde te zien, mooi pak, hoge hakken, prachtige make-up en heel ander kapsel!

Ik vond het superleuk om dit te zien van mezelf

Privacyverklaring