Mooiste versie van Joyce bij Studio Stuive

In de serie ‘mooiste versie van jezelf 2018’ laten we zien hoe krachtig de combinatie van haar, make-up en kleding kan zijn. We werken in deze campagne samen met sterke bedrijven uit Musselkanaal en, dit keer, Stadskanaal. De shoot-locatie is Museumspoorlijn STAR.
Haar door sessie-stylist Rianne Nijboer, make-up door Renate Stuive, de fotografie is van Ada van Goor, kleding van Leads, styling door Renate Stuive en ons model is Joyce de Jonge.

Haarkleur, haarstyling en make-up
Onze sessie-stylist Rianne heeft Joyce’s haaraanzet een koelere kleurtoon gegeven en de lengtes met een ombre techniek gelift. Door het gebruik van ‘PH Bonder’ blijft Joyce’s haarkwaliteit uitstekend. Voor een koelblond resultaat zijn de lengtes van het haar hierna ingekleurd met ‘Platinum Ice’.
Joyce’s haar is gestyled met de producten van Noir Stockholm, zoals de ‘Grand Ambition Spray’ en de ‘Sahara Love Story’.
Voor Joyce’s make-up heeft Renate gebruik gemaakt van de producten van het merk Pupa Milano en gekozen voor koele frisse tinten.

Gratis advies
Welke behandeling jij ook kiest, puntjes knippen, je haarkleur bijwerken of een totale make-over: bij Studio Stuive krijg je altijd gratis advies, word je geholpen door ervaren teamleden die continue worden bijgeschoold en wordt er alleen gewerkt met de beste producten. En dat alles in een prettige, ontspannen sfeer!

Privacyverklaring