Mooiste versie van Floor bij Studio Stuive

In de serie ‘mooiste versie van jezelf 2018’ laten we zien hoe krachtig de combinatie van haar, make-up en kleding kan zijn.We werken in deze campagne samen met sterke bedrijven uit Musselkanaal. Dit keer is de shoot-locatie KAE Mode.
Haar en make-up door sessie-stylist Laura Bolt, de fotografie is van Ada van Goor, kleding van KAE Mode, styling door Renate Stuive en ons model is Floor Stuive.

Haarkleur, haarstyling en make-up
Floor heeft van nature een prachtige koperbruine haarkleur die we volledig intact hebben gelaten.
Onze sessie-stylist Laura heeft Floor’s haar gekruld met een Ogé krultang, uitgewerkt met  ‘Sahara Love Story’ spray van Noir Stockholm en na-behandeld met de soepele catwalkspray ‘Quick Dry’ van Redken 5th Avenue.
Voor Floor’s make-up heeft Laura gebruik gemaakt van de producten van het merk Pupa Milano en gekozen voor warme aardetinten.

Gratis advies
Welke behandeling jij ook kiest, puntjes knippen, je haarkleur bijwerken of een totale make-over: bij Studio Stuive krijg je altijd gratis advies, word je geholpen door ervaren teamleden die continue worden bijgeschoold en wordt er alleen gewerkt met de beste producten. En dat alles in een prettige, ontspannen sfeer!

 

Privacyverklaring