Recensie door beautyblogger ‘Tutje in de klei’

Beautyblogger ‘Tutje in de klei’ schreef een recensie na een bezoek aan onze salon. Lees hoe zij ons beoordeelt via www.tutje.nl. Enkele quotes:

  • “De behandeling bij Studio Stuive heb ik ervaren als één grote verwennerij. De aandacht, de kundigheid en gastvrijheid van Hans en zijn voltallige team, wekten allemaal vertrouwen voor een mooi resultaat dat ook daadwerkelijk volgde”
  • “Ik heb in Wendy van Dijk [Rianne] mijn nieuwe favoriete kapster gevonden, dus over een paar weken kachel ik – ondanks een forse reistijd – terug.”
  • “Door middel van het werken met verschillende kleuren doeken bij het gezicht (goud/zilver en roze/oranje) bleek al snel welke kleuren mijn gezicht flets deden lijken en/of lijntjes meer accentueerden”
  • “Laura, ook een Stuivette, kwam tot the rescue met een touch-up van mijn make-up, in de vorm van een hele fijne BB-cream en een lipstick in een zalmtint, waar ik op slag verliefd op werd.”
  • “De veelzijdigheid aan behandelingen en mogelijkheden bij deze salon maken een kappersbezoek net even een stukje spannender. Knippen kan, kleuren kan, maar een uitgebreide kleurbehandeling, een make-over met een fotoshoot of een stijladvies kan ook. De mooiste versie van jezelf, in alle facetten van het woord, is het devies bij Studio Stuive. En daarop wordt in Musselkanaal zeker niet beknibbeld.”

Privacyverklaring