Platinum Full Head Highlights

Full Head Highlights met Platinum toner

De klant

Alie’s wens is een heldere blondtint met een zacht koel karakter. In overleg met Alie heeft kleurspecialist Anita gekozen voor een Full Head Highlights techniek om de basiskleur te verhelderen. Daarna heeft Anita een Platinum toner gebruikt voor het specifieke zacht-koele kleurkarakter.

De techniek

‘Full Head Highlights’ is een haarkleurtechniek waarmee je meerdere kleuren in je haar met een prachtig natuurlijk effect kunt laten ‘blenden’. In het eindresultaat zie je van een afstandje geen afzonderlijke streepjes kleur maar de kleuren vormen samen een nieuwe kleur die er, door de valling van je haar, steeds net een beetje anders uitziet.
Deze techniek wordt niet plaatselijk maar in het hele haar gebruikt. Vandaar ‘Full Head’.

De kleurnuance

We brengen bij Alie een Platinum kleurnuance aan. Platinum is een ultra-koele kleur die alle geel-tonen uit het haar filtert. We gebruiken hiervoor een Toner. Een toner is een spoeling waarmee we de uiteindelijke kleur maken. Deze kleur kan je fris houden door na een aantal weken een Color Fresh-up te boeken.

Resultaat

Het resultaat is een heldere, koele blondtint, gestyled in soft waves. Alie is superblij met het eindresultaat.

Credits

Advies, kleur, coupe en styling werden uitgevoerd door Master Stylist Anita.

Boeken

Boek jouw full head highlights, of kies eerst voor een kleuranalyse door een van onze kleurspecialisten.

Social

Volg Color Cocktail via onze mediakanalen Facebook en Instagram
Haarkleuren zit in ons team DNA. We hebben ons erin gespecialiseerd en vinden het superleuk om te doen. Niet in de laatste plaats omdat een haarkleur zoveel doet voor je uitstraling. We kunnen je er volledig mee laten ‘shinen’.

Privacyverklaring