Live make-over Marlien

Live make-over modellen

Marlien was een van onze vijf ‘live make-over’ modellen tijdens het Westen Mode glamourweekend.
Het team van Studio Stuive, gespecialiseerd in haarkleuren en complete make-overs, werkt tijdens dit weekend op locatie.

Haarkleur

Een geslaagde make-over begint met een geweldige haarkleur. En een geweldige haarkleur begint bij een kleuranalyse.
Uit Marlien’s kleuranalyse bleek dat koele kleuren haar mooi staan. Daarom kleurde onze kleurspecialiste Nienke een grijze basis met een diepere grijstint aan de haaraanzet.
Een krachtige kleur voor deze vrolijke powervrouw.

De haarkleurtechniek die Nienke bij Marlien toepast is tijdrovend en valt qua type haarkleuring onder de ‘color specials’.
Wanneer je een color special bij ons boekt, hou in je planning dan rekening met minimaal een ochtend of middag in de kappersstoel.

Kapsel

Marlien heeft veel haar dat de neiging heeft om snel volume te verliezen. Marlien heeft een pittige uitstraling. Het nieuwe kapsel moest dit nog gaan versterken. We hebben de lengtes behoorlijk ingekort en in de bovenlagen lengte bewaard.

Sterke krullen was het idee en daarom hebben we in de styling gebruik gemaakt van een krultang met een wat kleinere diameter.

Make-up

Wij vinden dat haar en make-up elkaar moeten versterken. Daarom is Marlien’s make-up door onze visagiste Renate volledig ondersteunend gemaakt aan haar nieuwe look.

Styling en kleding

Onze stylist Renate heeft bijpassende kledingsets uit de enorme collectie van Westen Mode geselecteerd die Marlien’s nieuwe uitstraling een extra boost geven.

Fotoshoot

Huisfotograaf Ada van Goor verzorgde de fotoshoot.

Privacyverklaring