Live make-over Marissa

Live make-over modellen

Marissa was een van onze vijf ‘live make-over’ modellen tijdens het Westen Mode glamourweekend.
Het team van Studio Stuive, gespecialiseerd in haarkleuren en complete make-overs, werkt tijdens dit weekend op locatie.

Haarkleur

Een geslaagde make-over begint met een geweldige haarkleur. En een geweldige haarkleur begint bij een kleuranalyse.
Uit Marissa’s kleuranalyse bleek dat koele kleuren haar uitstraling krachtiger maken. Daarom kleurde onze kleurspecialiste Nienke een staalgrijsblonde basis met aan de haaraanzet een donkerder blauwgrijs.
Al met al een spannende en supersterke kleur voor Marissa.

De haarkleurtechniek die Nienke bij Marissa toepast is tijdrovend en valt qua type haarkleuring onder de ‘color specials’.
Wanneer je een color special bij ons boekt, hou in je planning dan rekening met minimaal een ochtend of middag in de kappersstoel.

Kapsel

Marissa heeft prachtig dik, maar ook stug, haar. Om ‘lucht’ aan het haar te geven hebben we het haar gesneden en veel korte lengtes tussen de langere haren gemaakt. De lengtes op zich hebben we zoveel mogelijk bewaard.

Make-up

Wij vinden dat haar en make-up elkaar moeten versterken. Daarom is Marissa’s make-up door onze visagiste Laura volledig ondersteunend gemaakt aan haar nieuwe look.

Styling en kleding

Onze stylist Renate heeft bijpassende kledingsets uit de enorme collectie van Westen Mode geselecteerd die Marissa’s nieuwe uitstraling een extra boost geven.

Fotoshoot

Huisfotograaf Ada van Goor verzorgde de fotoshoot.

 

Privacyverklaring