Live make-over Joyce

Live make-over modellen

Joyce was een van onze vijf ‘live make-over’ modellen tijdens het Westen Mode glamourweekend.
Het team van Studio Stuive, gespecialiseerd in haarkleuren en complete make-overs, werkt tijdens dit weekend op locatie.

Haarkleur

Een geslaagde make-over begint met een geweldige haarkleur. En een geweldige haarkleur begint bij een kleuranalyse.
Uit Joyce’s kleuranalyse bleek dat koele kleuren haar mooi staan. Daarom kleurde onze kleurspecialiste Nienke een prachtige grijsblonde balayage.
Balayages zijn enorm populair, en ook wij zijn er dol op.

Color Special

De haarkleurtechniek die Nienke bij Joyce toepast is tijdrovend en valt qua type haarkleuring onder de ‘color specials’.
Wanneer je een color special bij ons boekt, hou in je planning dan rekening met minimaal een ochtend of middag in de kappersstoel.

Kapsel

In de styling wilden we Joyce’s lange lengtes gebruiken om ‘festival hair’ te maken en daarom hebben we zo veel mogelijk lengte bewaard.

Make-over van lang naar kort? Onzin

“Een goede make-over gaat van lang naar kort haar” horen we regelmatig. Onzin!
Joyce’s make-over bewijst dat dit zeker niet nodig is. Een goede make-over wordt op een dusdanig uitgevoerd dat je er zo mooi mogelijk van wordt.

Ook met lange haarlengtes kun je prachtige make-overs maken door creatief te zijn met haarkleur, styling en make-up.
Haarkleuringen zijn, naast het uitvoeren van complete make-overs, onze specialiteit en onze ervaring is dat zelfs de juiste haarkleur alleen al kan zorgen voor een totaal andere uitstraling.

Make-up

Wij vinden dat haar en make-up elkaar moeten versterken. Daarom is Joyce’s make-up door onze visagiste Laura volledig ondersteunend gemaakt aan haar nieuwe look.

Styling en kleding

Onze stylist Renate heeft bijpassende kledingsets uit de enorme collectie van Westen Mode geselecteerd die Joyce’s nieuwe uitstraling een extra boost geven.

Fotoshoot

Huisfotograaf Ada van Goor verzorgde de fotoshoot.

Privacyverklaring