Live make-over Jolanda

Live make-over modellen

Jolanda was een van onze vijf ‘live make-over’ modellen tijdens het Westen Mode glamourweekend.
Het team van Studio Stuive, gespecialiseerd in haarkleuren en complete make-overs, werkt tijdens dit weekend op locatie.

Haarkleur

Een geslaagde make-over begint met een geweldige haarkleur. En een geweldige haarkleur begint bij een kleuranalyse.
Uit Jolanda’s kleuranalyse bleek dat koele kleuren haar mooi staan. Daarom kleurde onze kleurspecialiste Nienke een spannende violet basis met een donkerbruin-violet tint aan de haaraanzet.
Een krachtige kleur voor deze powervrouw.

De haarkleurtechniek die Nienke bij Jolanda toepast is tijdrovend en valt qua type haarkleuring onder de ‘color specials’.
Wanneer je een color special bij ons boekt, hou in je planning dan rekening met minimaal een ochtend of middag in de kappersstoel.

Kapsel

Jolanda heeft dik, stevig haar. De uitdaging in dit haartype is om bij korte kapsels een ruige finish mogelijk te maken. Dik kort haar heeft de neiging om stijfjes te worden. In Jolanda’s kapsel zijn om dat effect te voorkomen veel korte lengtes gesneden. En er is een zeer korte pony gemaakt waar de langere bovenlengtes overheen kunnen vallen. Het geheel maakt Jolanda’s gezicht ovaal van vorm.

Make-up

Wij vinden dat haar en make-up elkaar moeten versterken. Daarom is Jolanda’s make-up door onze visagiste Laura volledig ondersteunend gemaakt aan haar nieuwe look.

Styling en kleding

Onze stylist Renate heeft bijpassende kledingsets uit de enorme collectie van Westen Mode geselecteerd die Jolanda’s nieuwe uitstraling een extra boost geven.

Fotoshoot

Huisfotograaf Ada van Goor verzorgde de fotoshoot.

Privacyverklaring