Live make-over Renate

Live make-over modellen

Renate was een van onze vijf ‘live make-over’ modellen tijdens het Westen Mode glamourweekend.
Het team van Studio Stuive, gespecialiseerd in haarkleuren en complete make-overs, werkt tijdens dit weekend op locatie.

Haarkleur

Een geslaagde make-over begint met een geweldige haarkleur. En een geweldige haarkleur begint bij een kleuranalyse.
Uit Renate’s kleuranalyse bleek dat koele kleuren haar mooi staan. Daarom kleurde onze kleurspecialiste Nienke een prachtige Pink pastel met een mix van Pink en Grey pastel aan de haaraanzet.
Pink pastels zijn razend populair, met name op Instagram, en ook wij zijn er dol op.

Color Special

De haarkleurtechniek die Nienke bij Renate toepast is tijdrovend en valt qua type haarkleuring onder de ‘color specials’.
Wanneer je een color special bij ons boekt, hou in je planning dan rekening met minimaal een ochtend of middag in de kappersstoel.

Kapsel

In de styling wilden we Renate’s lange lengtes gebruiken om ‘Hollywood waves’ te maken en daarom hebben we zo veel mogelijk lengte bewaard.

Make-over van lang naar kort? Onzin

“Een goede make-over gaat van lang naar kort haar” horen we regelmatig. Onzin!
Renate’s make-over bewijst dat dit zeker niet nodig is. Een goede make-over wordt op een dusdanig uitgevoerd dat je er zo mooi mogelijk van wordt.

Ook met lange haarlengtes kun je prachtige make-overs maken door creatief te zijn met haarkleur, styling en make-up.
Haarkleuringen zijn, naast het uitvoeren van complete make-overs, onze specialiteit en onze ervaring is dat zelfs de juiste haarkleur alleen al kan zorgen voor een totaal andere uitstraling.

Make-up

Wij vinden dat haar en make-up elkaar moeten versterken. Daarom is Renate’s make-up door onze visagiste Anita volledig ondersteunend gemaakt aan haar nieuwe look.

Styling en kleding

Onze stylist Renate heeft bijpassende kledingsets uit de enorme collectie van Westen Mode geselecteerd die Renate’s nieuwe uitstraling een extra boost geven.

Fotoshoot

Huisfotograaf Ada van Goor verzorgde de fotoshoot.

Privacyverklaring