Live make-over Esmée

Live make-over modellen

Esmée was een van onze vijf ‘live make-over’ modellen tijdens het Westen Mode glamourweekend.
Het team van Studio Stuive, gespecialiseerd in haarkleuren en complete make-overs, werkt tijdens dit weekend op locatie.

Haarkleur

Een geslaagde make-over begint met een geweldige haarkleur. En een geweldige haarkleur begint bij een kleuranalyse.
Uit Esmée’s kleuranalyse bleek dat koele kleuren haar uitstraling sterker maken. Daarom kleurde onze kleurspecialiste Nienke een bruinviolet basis met aan de haaraanzet een donkerder bruin.
Om verschillende nuances in Esmée’s haarlengtes te creëren heeft Nienke gebruik gemaakt van een balayage techniek. Mede door de verandering van blond naar bruin een krachtige kleur voor Esmée.

De haarkleurtechniek die Nienke bij Esmée toepast is tijdrovend en valt qua type haarkleuring onder de ‘color specials’.
Wanneer je een color special bij ons boekt, hou in je planning dan rekening met minimaal een ochtend of middag in de kappersstoel.

Kapsel

Esmée heeft geweldig dik haar. Om ‘lucht’ aan het haar te geven hebben we het haar gesneden en veel korte lengtes tussen de langere haren gemaakt. De lengtes hebben we iets ingekort tot een medium Bob.

Laura heeft voor de styling van Esmée’s haar gebruik gemaakt van een grove krultang en zo is een luchtig onregelmatig krulbeeld ontstaan.

Make-up

Wij vinden dat haar en make-up elkaar moeten versterken. Daarom is Esmée’s make-up door onze visagiste Laura volledig ondersteunend gemaakt aan haar nieuwe look.

Styling en kleding

Onze stylist Renate heeft bijpassende kledingsets uit de enorme collectie van Westen Mode geselecteerd die Esmée’s nieuwe uitstraling een extra boost geven.

Fotoshoot

Huisfotograaf Ada van Goor verzorgde de fotoshoot.

 

Privacyverklaring