Live make-over Dineke

Live make-over modellen

Dineke was een van onze vijf ‘live make-over’ modellen tijdens het Westen Mode glamourweekend.
Het team van Studio Stuive, gespecialiseerd in haarkleuren en complete make-overs, werkt tijdens dit weekend op locatie.

Haarkleur

Een geslaagde make-over begint met een geweldige haarkleur. En een geweldige haarkleur begint bij een kleuranalyse.
Uit Dineke’s kleuranalyse bleek dat koele kleuren haar uitstraling krachtiger maken. Daarom kleurde onze kleurspecialiste Nienke een roze pastel met aan de haaraanzet een bruinviolet tint.
Al met al een spannende en supersterke kleur voor Dineke.

De haarkleurtechniek die Nienke bij Dineke toepast is tijdrovend en valt qua type haarkleuring onder de ‘color specials’.
Wanneer je een color special bij ons boekt, hou in je planning dan rekening met minimaal een ochtend of middag in de kappersstoel.

Kapsel

Dineke heeft fijn, maar wel veel haar. Om ‘lucht’ aan het haar te geven hebben we het haar in een korte variatie van de Bob gesneden en veel korte lengtes tussen de langere haren gemaakt.

Make-up

Wij vinden dat haar en make-up elkaar moeten versterken. Daarom is Dineke’s make-up door onze visagiste Laura volledig ondersteunend gemaakt aan haar nieuwe look.

Styling en kleding

Onze stylist Renate heeft bijpassende kledingsets uit de enorme collectie van Westen Mode geselecteerd die Dineke’s nieuwe uitstraling een extra boost geven.

Fotoshoot

Huisfotograaf Ada van Goor verzorgde de fotoshoot.

 

Privacyverklaring