Full head highlights Colorful Summer model

Full head highlights

Lichtblond haar met een schaduweffect aan de hoofdhuid. Een dergelijke haarkleuring geeft diepte aan je haar, het lijkt als het ware dikker. Full head highlights is een fijne techniek om dit effect te bereiken.

Anders dan bij bijvoorbeeld een Balayage of ombrekleuring worden bij deze kleurtechniek fijnmazige plukjes voor een deel dicht aan de hoofdhuid geplaatst. En ook bij Riëlle hebben we de full head highlights techniek toegepast.

Full head highlights voor Riëlle

Riëlle is ons Colorful Summer model. Dus Riëlle vormt gedurende de zomermaanden de rode draad in ons thema Colorful Summer.

We kleuren het haar in verschillende tinten en laten je meekijken gedurende het hele proces. Meerdere kleur- en stylingtechnieken komen aan bod en we laten je de ins en outs zien van wat er komt kijken bij het realiseren van prachtige kleurresultaten.

Het recept voor Riëlle’s eerste kleurresultaat

  • Voor een gezonde ‘bodem’ hebben we Riëlle’s haar een conditie-boost gegeven met en Redken Color Care-kit. Want gezond haar is een vereiste voor een prachtig kleurresultaat en langere houdbaarheid van iedere kleur.
  • Om de juiste ‘ingrediënten’ te kiezen hebben we een kleuranalyse met Riëlle gedaan. En uit de kleuranalyse bleek dat koele kleuren voor haar de juiste keus zijn.
  • Voor de perfecte ‘vorm’ hebben we gekozen voor een full head folietechniek.
  • Als ‘kers op de taart’ is er een titanium toner over het haar aangebracht. Want met een toner wordt de kleurnuance nog iets aangescherpt. En bij Riëlle betekent dit dat de laatste geel-restjes worden omgezet in een ijsblonde tint.

Eindresultaat

Het eindresultaat bij ons Colorful Summer model Riëlle is een glanzende, gezonde, koelblonde haarkleur. Vervolgens is Riëlle’s haar gestyled in Natural Waves.

Credits 

De credits gaan naar onze kleurspecialist Laura Bolt en model Riëlle Groenewold.

Boeken 

Boek jouw full head highlights, of kies eerst voor een kleuranalyse door een van onze kleurspecialisten.

Social

Volg onze Colorful Summer via onze mediakanalen Facebook en Instagram

Privacyverklaring