Een Studio Stuive make-over. Hoe het werkt

Je bent toe aan een metamorfose maar voordat je eraan begint heb je nog wel een aantal vragen zoals “heb ik inspraak?” of “moet het altijd extreem anders worden?” We proberen hier de meest gestelde vragen voor je te beantwoorden en we geven je in een kort filmpje een impressie van wat je mag verwachten.

Heb ik inspraak tijdens mijn make-over? Je hebt zo veel inspraak als jij zelf wilt. Je kunt ons volledig de vrije hand geven of juist duidelijke wensen of grenzen aangeven. In beide gevallen verzorgen wij met veel plezier je metamorfose. We luisteren goed naar je en geven je uitgebreid advies over je haarstijl, hoe en waarom bepaalde vormen, haarlengtes en haarkleuren jou wel of juist niet mooier maken.

Moet een metamorfose altijd extreem anders worden? We maken subtiele metamorfoses en extreme make-overs. Beiden vinden we super leuk om te doen. Voor de een is twee centimeter korter met een andere kleurnuance al een metamorfose. Een ander wil van lang haar naar een kort kapsel en van rood naar blond. Voor ons telt dat jij een geweldige ervaring hebt en helemaal blij bent met het eindresultaat.

Worden de foto’s van mijn metamorfose automatisch gepubliceerd? De voor- en na-foto’s die we van je maken zijn voor jou, niet voor ons. Alleen als jij er uitdrukkelijk toestemming voor geeft plaatsen wij je foto’s op onze site en social  media kanalen.

Krijg ik adviesGeen mooi resultaat zonder diagnose en advies.  We luisteren goed naar jouw wensen en komen met ideeën. Sterker, we kunnen je uren vertellen over jouw gezichtsvorm, kleurtype, haartype, make-up, styling, haarverzorging, haarkleur en over trends, techniek en stylingproducten. Maar als je in alle rust wilt genieten va de behandeling kan dat ook. 

Mag ik iemand meenemenOok al wil je al je vriendinnen meenemen als ‘support’. Gezellig! Wij zorgen dat het degenen die je meeneemt aan niets ontbreekt.

Hoe lang duurt een metamorfose? Een metamorfose duurt minimaal drie uur maar kan ook zes uur in beslag nemen. We kunnen niet exact aangeven hoe lang jouw metamorfose gaat duren. Soms kiezen we voor een enkelvoudige haarkleuring maar misschien is het bij jou juist mooi om je haar eerst anderhalf uur lang op te lichten om het daarna asblond in te kleuren? Hoe lang jouw make-over ook in beslag neemt, we zorgen dat het een leuke belevenis wordt. We zorgen voor een ontspannen sfeer, koffie, thee, smoothies, vers leesvoer, iPads. Zelfs broodjes kunnen geregeld worden.

Ik heb grijs haar. Kan ik dan toch een metamorfose boeken? Grijs is het nieuwe blond! Ook met grijs haar is een metamorfose prima mogelijk. We kleuren zelfs regelmatig geverfd haar naar grijs tijdens een metamorfose. Maar we kunnen ook je grijze haar tijdens je make- over een mooiere tint geven zonder het te verven. Grijs haar vraagt om een heel eigen benadering van je coupe, styling en vooral ook je make-up. Wij willen je daar tijdens jouw make-over graag bij helpen en over informeren. Misschien wil jij je grijze haar helemaal niet gekleurd hebben. Dan kleuren we het niet en brengen dat in mindering op de prijs van het make-over arrangement

Krijg ik mijn haar na mijn metamorfose zelf thuis ook weer precies zo in modelOf je jouw haar na je make-over zelf thuis weer precies zo in model krijgt is sterk afhankelijk van een aantal factoren. Hoeveel tijd wil je zelf investeren in styling en hoe handig ben je zelf? En kiezen we bij je make-over voor styling die je zelf ook kunt toepassen of stylen we je haar, in overleg met jou, op een manier die je zelf juist niet kunt kopiëren voor het maximale ‘voor en na’ resultaat? Blijf wel realistisch. Verwacht niet dat, als wij alles uit de kast halen qua styling, jij hetzelfde resultaat bereikt als je ’s ochtends zonder de juiste stylingsproducten alleen een borstel door je haar haalt.

Een metamorfose is een geweldige belevenis waar je je op kunt verheugen. Geen zorgen, wij zijn specialisten op dit gebied en we zijn er voor jou. Alles gaat in overleg en in een ontspannen sfeer. Jij bent de baas. Per slot van rekening willen wij hetzelfde als jij: dat je er fantastisch uitziet!

 

Privacyverklaring