Color Fresh-up voor Colorful Summer model

Color Fresh-up

De Color Fresh-up is een snelle kleur opfrisser die je binnen drie weken na je kleuring laat uitvoeren.
Tijdens de Color Fresh-up wordt je kleur weer helemaal op sterkte gebracht. En je kunt natuurlijk ook. voor de variatie, net even een ander tintje kiezen.

Vervagende haarkleur

Haarkleuringen hebben de vervelende neiging tot vervagen. De snelheid waarmee dat gebeurt hangt af van de gezondheid van je haar, de kleurhoogte en de nuance van je kleuring.

De kleuringen die het meest gevoelig zijn voor vervagen zijn pastelkleuringen. Kleuren zoals zilver-, pink-, peach-blond vervagen ‘waar je bij staat’. De kleur die na het vervagen overblijft is weliswaar nog steeds een mooie blond tint maar toch zou je langer willen genieten van die prachtige pastelkleur.

Gelukkig zijn er meerdere mogelijkheden om je kleur op peil te houden. Zo kun je koele blond tinten perfect op peil houden met Color Extend Blondage shampoo en conditioner van Redken of de Perfect Platinum shampoo en conditioner van Noir. Redken biedt nog een aanvulling in de vorm van een masker, het Color Extend Blondage Mask.

Om een peach-, pink- of violet-pink pastel fris te houden heb je meer nodig dan bovengenoemde oplossingen. Om hierin te voorzien bieden we je de Color Fresh-up behandeling.

Deze kleur opfrisser kost maar 29,95 en dat is inclusief styling.
De Color Fresh- up kun je alleen boeken tijdens je kleurbehandeling en is niet online boekbaar.

Color Fresh-up voor Riëlle

Riëlle vormt, als ‘kleur model’, gedurende de zomermaanden de rode draad in ons thema Colorful Summer.
We kleuren het haar in verschillende tinten en laten je meekijken gedurende het hele proces. Meerdere kleur- en stylingtechnieken komen aan bod en we laten je de ins en outs zien van wat er komt kijken bij het realiseren van prachtige kleurresultaten.

Het recept voor Riëlle’s Color Fresh-up

  • Voor een gezonde basis hebben we Riëlle’s haar een conditie-boost gegeven met een Redken Color Care-kit. Want gezond haar is een vereiste voor een prachtig kleurresultaat en langere houdbaarheid van iedere kleuring.
  • Het eerste gedeelte van de Color Fresh-up bestaat bij Riëlle uit pastel-pink secties.
  • Tijdens het tweede deel van de Fresh-up  wordt het overige haar in een ijsblonde tint gekleurd.

Eindresultaat

Het eindresultaat bij ons Colorful Summer model Riëlle is een glanzende, gezonde, ijsblonde haarkleur met pink-pastel details. Vervolgens is Riëlle’s haar in Beach Waves gestyled.

Credits

De credits gaan naar onze kleurspecialist Nienke Venema en model Riëlle Groenewold.

Boeken

Boek jouw Color Fresh-up tijdens je kleuring, of kies eerst voor een kleuranalyse door een van onze kleurspecialisten.

Social

Volg onze Colorful Summer via onze mediakanalen Facebook en Instagram

Privacyverklaring