Make-up

jouw stijl

De make-up die precies bij jouw stijl past. Vraag onze visagisten en zij staan direct ‘aan’. We maken je mooi voor een feest, bruiloft of gala. Of misschien wel gewoon zomaar. Laat je verwennen én neem de kennis vooral mee naar huis. Deze behandeling is perfect te combineren met het stylen van je haar.

Make-up jouw stijl
mini make-over Jouw mooiste versie

mini make-over

Jouw mooiste versie

De mooiste versie van jezelf. In deze mini make-over laten we je zien hoe je dit wordt. Wat variatie in haarkleur, styling en make-up voor jou kan doen. Misschien verbaas je jezelf! Heb je een bijzondere gelegenheid; een gala? Een bruiloft? Een feest? Dan zullen ook de mensen om jou heen verrast worden. Laat ze vol overtuiging de mooiste versie van jezelf zien!

Make-over all-in

Compleet nieuw

Een compleet nieuwe look. Dat klinkt niet alleen heerlijk, dat ís het ook! In dit arrangement word jij heerlijk in de watten gelegd. Alles draait hier om vernieuwing. En niet zonder de inspiratie en het advies dat je van ons gewend bent. Jij krijgt de kleur, coupe, styling en make-up die het beste bij jou passen. En deze mooiste versie van jezelf wordt aansluitend vastgelegd in een fotoshoot. Nieuwsgierig geworden? Kijk in ons lookbook om te zien welke make-overs we al hebben gedaan.

Make-over all-in Compleet nieuw
Private workshop helemaal voor jou

Private workshop

helemaal voor jou

In deze workshop ga jij een uur lang aan de slag met je look. En dit onder begeleiding van je eigen stylist. Kies jij voor make-up, styling of iets anders? In overleg is het allemaal mogelijk.

Garantie & disclaimer tariefwijzigingen

Studio Stuive geeft je tevredenheidsgarantie. Ben je onverhoopt niet tevreden, dan doen wij er alles aan wat binnen ons vermogen ligt om je toch tevreden te stellen. We doen dit geheel op onze kosten. Voorwaarde is wel dat je binnen één week na je behandeling reageert. Tariefwijzigingen voorbehouden.

Privacyverklaring