Home > Behandelingen > Highlights laten zetten

Highlights laten zetten

Wil je graag highlights laten zetten bij de kapper, maar ben je bang voor strepen of dat het niet natuurlijk oogt? Zou je zo graag prachtige highlights willen hebben  waarin meerdere kleuren samen één geheel vormen? En ben je op zoek naar een highlights kapper? Laat onze ervaren kleurspecialisten dan jouw highlights zetten! Onze kappers hebben de laatste knip- en kleurtechnieken in hun vingers. Zo ga jij naar huis met highlights die het beste passen bij jouw gezicht. Van blond tot bruin en alles ertussenin!

Full head highlights

Full head highlights is een kleurtechniek waarmee wij highlights in je gehele haar zetten. Vervolgens kleuren we de highlights met een passende toner, van karamelbruin, ijsblond tot rosé goud. Onze professionele highlights kappers blenden hiermee verschillende kleurnuances in jouw haar met een prachtig natuurlijk effect. Het eindresultaat? Geen afzonderlijke streepjes, maar diverse kleuren die samen één geheel vormen. Goed om te weten is dat de toners vervagen tijdens het wassen. Dit heeft als voordeel dat jij steeds kunt variëren met verschillende kleurnuances. Ideaal toch?

Vanafprijs € 110,-

Eindeloze mogelijkheden met highlights

Icy full head highlights met dark roast root melt
Natural cool full head highlights met medium ashblond root melt
Sandy beach full head highlights
Pink rosé full head highlights met money piece

Dit zeggen klanten over ons

Lisanne

“Ik ben erg tevreden met de kleur. Precies zoals ik in gedachten had en het geeft een mooie frisse uitstraling.”

Astrid

“Ik ben weer blij met dit resultaat. Helemaal klaar voor de herfst.”

Daniëlle

”Wat een fijne sfeer in deze supermooie salon. Je krijgt hier altijd persoonlijke aandacht. En natuurlijk het belangrijkste, je gaat naar huis met een fantastische bos (in mijn geval) cool blond haar!”

Ook zulke prachtige highlights in jouw haar?

Onze kleurspecialisten

Renate

Danique

Joyce

Laura

Anita

Jouw highlights in onze handen?

Wil jij het állerbeste resultaat en zoek jij daarom de beste highlights kapper bij jou in de buurt? Kom dan naar Studio Stuive in Musselkanaal. Lekker dichtbij Winschoten, Groningen, Assen en ook prima te doen vanaf Leeuwarden. Zien we je gauw?

Veelgestelde vragen

Zeggen jullie het ook als wat ik graag wil, niet mooi bij mij staat?

Ja absoluut! Wij willen blije klanten. Niet alleen als ze in onze stoel zitten, maar vooral daarna. Haar dat bij je past, zowel in model als in kleur, doet dat voor je.

Dus vind jij ijsblond een prachtige kleur, maar past een warmere tint toch echt beter bij je huid? Dan hoor je dat van ons!

Kunnen jullie ook highlights zetten in bruin of zwart haar?

Vaak denken mensen dat highlights alleen gezet worden voor de blonde resultaten. Maar er is veel meer mogelijk! Zo zetten wij ook highlights in bruin, zwart of grijs haar.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Hoeveel kost het om highlights te laten zetten?

Wil je highlights laten zetten door de kapper en ben je benieuwd naar de kosten? Onze kleurspecialisten zetten jouw highlights vanaf € 106,-. Deze investering is afhankelijk van de gebruikte kleurtechnieken.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Ik weet precies welke kleur highlights ik wil en ik heb foto’s gevonden op Pinterest. Kunnen jullie de highlights ook op deze manier zetten?

Heel fijn dat je precies weet wat je mooi vindt. Neem de voorbeelden zeker mee naar de afspraak, dan hebben wij ook een goed beeld.

Tijdens de afspraak kunnen we een kleuranalyse maken. Hierdoor weet je precies welke tinten het beste bij jouw huid passen. Denk aan warme kleuren of juist een koelere ondertoon. We willen graag dat jij zo lang mogelijk plezier hebt van jouw nieuwe haarkleur en daarom zijn we altijd eerlijk. Denken we dat het niet haalbaar is? Of dat het jouw gezicht niet op de juiste manier siert? Dan vertellen we je dat ook.

Ook een kleuranalyse laten maken? Plan je afspraak in!

Ik ben zwanger, kan ik dan ook highlights laten zetten?

Bij het zetten van highlights komt er geen kleurproduct op je hoofdhuid. Wanneer er na de highlights gebruik wordt gemaakt van een toner of een root melt, komt er wel kleurspoeling op je huid. De korte inwerktijd van de kleurspoeling zorgt er weliswaar voor dat er minimaal kleurproduct via je hoofdhuid wordt opgenomen in je lichaam, maar minimaal is niet hetzelfde als niks.

Of je dus wel of niet met een kleurspoeling wilt werken tijdens je zwangerschap is een keuze die je zelf moet maken.

Ook highlights laten zetten? Maak hier je afspraak!

Garantie & disclaimer tariefwijzigingen

Studio Stuive geeft je tevredenheidsgarantie. Ben je onverhoopt niet tevreden, dan doen wij er alles aan wat binnen ons vermogen ligt om je toch tevreden te stellen. We doen dit geheel op onze kosten. Voorwaarde is wel dat je binnen één week na je behandeling reageert. Tariefwijzigingen voorbehouden.

Privacyverklaring