Home > Behandelingen > Shape je gezicht met een face frame

Shape je gezicht met een face frame

Ben je op zich blij met je haar, maar vind je het net een tikkeltje te gewoontjes? Wil je wel iets anders, maar niet te rigoureus? Of wil je juist wel die stevige aanzet, zodat jouw gezicht nóg beter uitkomt? Dan zit je met de money piece helemaal goed! Deze haarkleurtechniek geeft vorm en definitie aan je gezicht. Daarom wordt de money piece ook wel face framing genoemd.

Face frame: subtiel of juist een chunky moneypiece

Zowel een face frame als de money piece zijn haarkleurtechnieken waarbij wij kleur inzetten om jouw gezicht zo mooi mogelijk uit te laten komen. Hierbij kun je kiezen uit een subtiele of juist een stevige, chunky aanzet. Tijdens jouw afspraak bekijken we samen wat het beste bij je past. Hierbij kijken we naar onder andere de vormen van je gezicht en de kleur van je huid. Kom langs en maak kennis met de mooiste versie van jezelf!

Vanafprijs € 110,-

Eindeloze mogelijkheden met face frames

Dit zeggen klanten over ons

Joyce

“Als Studio Stuive kleurspecialist is het leuk om ook zelf als klant een uitgebreide kleuring te ondergaan. Super advies van collega Laura en een prachtig resultaat!”

Yvet

“Ik ben heel erg blij met het resultaat. Mijn highlights hebben een mooie koele kleur blond. Ze zijn dun ingezet waardoor het en natuurlijke look heeft in combinatie met de lowlights in mijn eigen haarkleur.”

Veronique

“ Onder het genot van een heerlijke cappuccino wachten op het mooie eindresultaat. Super blij met de kleur en de service!”

Ook genieten van prachtige haren? Laat jouw moneypiece zetten door onze kleurspecialisten!

Onze kleurspecialisten

Renate

Danique

Joyce

Laura

Anita

Jouw haar in onze handen?

Wil jij alleen het állerbeste resultaat en zoek jij daarom een kleurspecialist bij jou in de buurt? Kom dan naar Studio Stuive in Musselkanaal. Vlakbij Winschoten, Groningen, Assen en ook goed bereikbaar vanaf Leeuwarden. Zien we je gauw?

Veelgestelde vragen

Zeggen jullie het ook als wat ik graag wil, niet mooi bij mij staat?

Ja absoluut! Wij willen blije klanten. Niet alleen als ze in onze stoel zitten, maar vooral daarna. Haar dat bij je past, zowel in model als in kleur, doet dat voor je.

Dus vind jij ijsblond een prachtige kleur, maar past een warmere tint toch echt beter bij je huid? Dan hoor je dat van ons!

Hoeveel kost het om een face frame/money piece te laten zetten?

Wil je een frace frame/money piece laten zetten door onze kleurspecialisten en ben je benieuwd naar de kosten? De investering voor een prachtige money piece begint vanaf € 106,-. De prijs is afhankelijk van meerdere factoren, waaronder lengte van jouw haar.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Hoeveel kost het om highlights te laten zetten?

Wil je highlights laten zetten door de kapper en ben je benieuwd naar de kosten? Onze kleurspecialisten zetten jouw highlights vanaf € 106,-. Deze investering is afhankelijk van de gebruikte kleurtechnieken.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Ik weet precies wat voor face frame/money piece ik wil en ik heb voorbeelden gevonden op Pinterest. Kunnen jullie mijn haar op die manier kleuren?

Superfijn dat je voorbeelden hebt gevonden en dat je goed weet wat je wilt. Het is zeker waardevol om dit mee te nemen naar jouw afspraak.

De plaatjes op Pinterest zijn prachtig, toch is het niet altijd mogelijk om jouw haren exact op die manier te knippen en te kleuren. Dit hangt namelijk sterk af van jouw eigen haar- en huidtype.

Tijdens de afspraak kunnen we zowel jouw huid als haar bekijken en jou adviseren over de mogelijkheden. We willen graag dat jij zo lang mogelijk geniet van jouw nieuwe kapsel en geven je daarom een eerlijk advies. Denken we dat het niet mogelijk is? Of dat het jouw gezicht niet ten goede komt? Dan hoor je dat ook van ons.

Ook graag kennis maken met de mooiste versie van jezelf? Plan je afspraak in!

Ik ben zwanger, kan ik dan ook highlights laten zetten?

Bij het zetten van highlights komt er geen kleurproduct op je hoofdhuid. Wanneer er na de highlights gebruik wordt gemaakt van een toner of een root melt, komt er wel kleurspoeling op je huid. De korte inwerktijd van de kleurspoeling zorgt er weliswaar voor dat er minimaal kleurproduct via je hoofdhuid wordt opgenomen in je lichaam, maar minimaal is niet hetzelfde als niks.

Of je dus wel of niet met een kleurspoeling wilt werken tijdens je zwangerschap is een keuze die je zelf moet maken.

Wil je graag een face frame laten zetten? Maak hier je afspraak!

Garantie & disclaimer tariefwijzigingen

Studio Stuive geeft je tevredenheidsgarantie. Ben je onverhoopt niet tevreden, dan doen wij er alles aan wat binnen ons vermogen ligt om je toch tevreden te stellen. We doen dit geheel op onze kosten. Voorwaarde is wel dat je binnen één week na je behandeling reageert. Tariefwijzigingen voorbehouden.

Privacyverklaring