Home > Behandelingen > Foilyage – balayage met folietechniek

Foilyage – balayage met folietechniek

Ben je gek op balayage, maar vind je het net te subtiel en merk je snel de uitgroei op? Wil je een stap verder gaan en maximaal controle hebben over de kleuren in je haar? Dan is foilyage echt iets voor jou. Deze haarkleurtechniek is het beste van twee werelden bij elkaar. Het is balayage met folietechniek, waardoor de kleuren ongemerkt in elkaar overlopen en sterker oplichten. 

Foilyage eigenlijk balayage maar dan met folietechniek

Balayage geeft een subtiele oplichting van het haar, waarbij de haarkleuring vloeiend van donker (bij aanzet) naar licht (in de lengtes) overloopt. Door te werken met foilyage (folietechniek) hebben onze kleurspecialisten meer controle over het kleurverloop. Folie zorgt er namelijk voor dat tijdens de behandeling de verschillende kleuren niet met elkaar in aanraking komen.

Foilyage in combinatie met toners zorgt voor eindeloze mogelijkheden qua kleurvariatie. Denk aan koelere tinten zoals ijsblond, lavendel, staalgrijs en nog veel meer. Ook zijn er tal van warme kleuren mogelijk, zoals rosé gold, karamel blond of bijvoorbeeld dark roast brown. Kom langs en ontdek samen met onze kleurspecialisten welke kleur het beste bij jou past!

Vanafprijs € 90,50,-

Foilyage: blond, ijsblond, lavendel en nog veel meer

Natural blond foilyage met money piece en titanium root melt
Panama beach blond foilyage met Hawaiian sand root melt

Dit zeggen klanten over ons

Nikée

“Wat een mooi resultaat. Ben ik dit echt?”

Manon

“Helemaal tevreden over mijn nieuwe haarkleur! Precies zoals ik het graag wilde hebben. Bedankt toppers!”

Kirsty

“Superblij met deze natuurlijke, frisse look!”

Ook de mooiste versie van jezelf ontmoeten?

Onze kleurspecialisten

Renate

Danique

Joyce

Laura

Anita

Jouw balayage in onze handen?

Wil jij een verbluffende, intense haarkleur en zoek je daarom de allerbeste kleurspecialist bij jou in de buurt? Dan zien wij je graag bij Studio Stuive in Musselkanaal. Dit is vlakbij Winschoten, Groningen, Assen en ook goed bereikbaar vanaf Leeuwarden. Zien we je snel?

Veelgestelde vragen

Zeggen jullie het ook als wat ik graag wil, niet mooi bij mij staat?

Ja absoluut! Wij willen blije klanten. Niet alleen als ze in onze stoel zitten, maar vooral daarna. Haar dat bij je past, zowel in model als in kleur, doet dat voor je.

Dus vind jij ijsblond een prachtige kleur, maar past een warmere tint toch echt beter bij je huid? Dan hoor je dat van ons!

Hoeveel kost het om foilyage te laten zetten?

Wil je een foilyage laten zetten door één van onze kleurspecialisten en ben je benieuwd naar de kosten? De investering voor een balayage met folietechniek begint vanaf €87,-. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder lengte en huidige kleur van jouw haar.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Ik weet precies wat welke kleurtinten ik wil bij foilyage en ik heb voorbeelden gevonden op Pinterest. Kunnen jullie mijn haar op die manier kleuren?

Wat fijn dat je voorbeelden hebt gevonden en nu precies weet wat je wilt. Neem deze mee naar de afspraak zodat we samen kunnen kijken of dit haalbaar is.

Tijdens de afspraak met de kleurspecialist bekijken we je haar en geven we je advies over de mogelijkheden. Wij willen natuurlijk dat je geniet van je nieuwe kapsel en daarom geven we eerlijk advies. Ook als het niet mogelijk is, dan hoor je dat van ons.

Wil je kennismaken met de mooiste kleuren in je haar? Plan je afspraak in!

Ik ben zwanger, kan ik dan ook een balayage/foilyage laten zetten?

Bij het zetten van de foilyage komt er geen kleurproduct op je hoofdhuid.

Wordt er na de highlights nog gebruikt gemaakt van een toner of een root melt? Dan komt er wel kleurspoeling op je huid. Door de korte inwerktijd van de kleurspoeling, komt er een kleine hoeveelheid kleurproduct in aanraking met je hoofdhuid en wordt daardoor opgenomen in het lichaam. Een kleine hoeveelheid is niet hetzelfde als niks.

Of je dus wel of niet met een kleurspoeling of root melt wilt werken tijdens je zwangerschap is een keuze die je zelf het beste kunt maken.

Jouw foilyage laten zetten door onze kleurspecialisten? Maak hier je afspraak!

Garantie & disclaimer tariefwijzigingen

Studio Stuive geeft je tevredenheidsgarantie. Ben je onverhoopt niet tevreden, dan doen wij er alles aan wat binnen ons vermogen ligt om je toch tevreden te stellen. We doen dit geheel op onze kosten. Voorwaarde is wel dat je binnen één week na je behandeling reageert. Tariefwijzigingen voorbehouden.

Privacyverklaring